Smag

Smag



Det bæredygtige, velsmagende Søhøjland



DEN GODE SMAG. Søhøjlandet er kendt for spisesteder og restauranter, der skaber madoplevelser med omtanke, kreativitet og sans for kvalitet. I både tilblivelsen og serveringen. Ofte baserer køkkencheferne deres menuer på lokale og bæredygtige fødevarer; friske fra haven, søen, skoven og marken. Lidt urter fra haven drysses rundhåndet på tallerkenen med lam fra lyngbakkerne og voila – naturen er med ved bordet.

 

Også borgerne i Søhøjlandet viser omtanke: Området er det vigtigste for afsætning af økologiske fødevarer i Jylland, og Kvickly i Ry har (vistnok) Coop’s største udbud af økologiske fødevarer.

 

Foreningen Søhøjlandet vil fremme en bæredygtig udvikling i oplevelsesøkonomien i Søhøjlandet. Det sker ved at skabe ny værdi for aktørerne i krydsfeltet mellem natur- kultur- og smagsoplevelser.