Lige nu laver vi...

Grønne/bæredygtige natur-, kultur- og smagsoplevelser

- Lige nu laver vi... - 

Ny natur-station på Himmelbjerget

Natur-oplevelser, Himmelhop med mikro-events, skattejagter, fortælleture og venlig vejvisning. Det er kodeordene for sommeren 2020 på Himmelbjerget.

Og helt centralt i det står en ny natur-station, som vi i Greenways.dk indretter sammen med partnere og sponsorer i den velkendte Bjerghytte. Natur-stationen åbner til skolernes sommerferie (senest) og vil blive bemandet med et godt miks af frivillige og studerende tilsat høflig selvbetjening. På hylder og vægge bliver der plads til små udstillinger og til at vise vej til alle de dejlige steder og natur/kultur/smagsoplevelser i Søhøjlandet.

Hotel Democracy og Grundlovsfest

Hotel Democracy holder traditionen tro Grundlovfest på Himmelbjerget 5. juni 2020, hvor Greenways.dk er med som initiativtager, tovholder og arrangør. Årets hovedtaler er Peter A. G.

Hotel Democracy er et samarbejde mellem Ry Højskole, Museum Skanderborg, Skanderborg Kommunes biblioteker og Greenways.dk. Se mere på Hotel Democracys hjemmeside.

BestigBjerge - nu med ny hjemmeside

Greenways.dk er sekretariat og bjergbase for BestigBjerge, som er en skøn "natur-leg", der handler om at komme ud på bjergbestigning og samle højdemeter. Se mere på BestigBjerges helt nye hjemmeside lige her.

eSCAPE finder sted i Illerup Ådal til september. Og vi er kommunikationspartnere som vanligt. eSCAPE er navnet på et stedsfortællende koncept, der blander kunst og kulturarv på steder med et stærkt arkæologisk DNA. eSCAPE skal styrke fortællingerne om de steder, vi bor. Du kan følge projektet på Facebook lige her.

eSCAPE

Venlig vejvisning

Et projekt der arbejder med at forbedre "vejvisning" for borgere og gæster i naturen.

Vi er også i gang med...

  • et projekt omkring 20 kulturoplevelser i Søhøjlandet
  • et projekt om Grønne oplevelser i Søhøjlandet for familier med børn og unge
  • et forprojekt om Den Bæredygtige Campingplads
  • en stribe dejlige vandreture med guide i Skanderborg kommune. Følg med på facebook J
  • en helt ny skattejagt på Himmelbjerget med fokus på FN’s Verdensmål klimaet
  • konsulentopgaver for partnerne omkring oplevelser i det fri


Greenways.dk          Klostervej 3, 8680 Ry          info@greenways.dk