Om os

Grønne/bæredygtige natur-, kultur- og smagsoplevelser


Vi udvikler grønne oplevelser 


GREENWAYS.dk skaber bæredygtige og økologiske oplevelser, events og aktiviteter i Søhøjlandet - Danmarks grønne kerne.


Områdets unikke landskab, den fascinerende kulturhistorie, de gode fødevarer og de mange seriøse aktærer er grundlaget for vores virksomhed.


I  DYB RESPEKT for de grønne værdier er FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling vores ledestjerner. Vores partnere og kunder er ligesom vi optaget af at leve på jorden på en måde, der ikke går ud over vores børn og børnebørn. 


ET FAGLIGT TEAM står bag Greenways.dk: Marianne Purup, journalist og tidligere turistchef i VisitSkanderborg og Mia Bay, cand. ling. merc. med speciale i kommunikation og tidligere projektleder/souchef i VisitSkanderborg.

VI TILBYDER OS SOM KONSULENTER OG PARTNERE i udvikling af  bæredygtige oplevelser, aktiviteter, projekter og events. 

Vi løser små og store opgaver. De mindre kan f.eks. være hjælp til Facebook, Instagram og hjemmeside. Lidt større udfordringer som grøn/økologisk omlægning og certificering hjælper vi også gerne med. At tilrettelægge outdoor-faciliteter og aktiviteter som vandreture, cykelture, kano-, solbåds- og kajaksejlads kræver muskler, men vi har dem. I sværvægtklassen påtager vi os gerne udvikling, koordinering, tilrettelæggelse og afvikling af messer, konferencer, events og tværfaglige projekter.


FORENINGEN SØHØJLANDET (afløseren for den tidligere Søhøjlandets Turistforening) er Greenways.dk's ejer, og som sekretariat understøtter vi medlemmerne og andre aktører i oplevelseserhvervene i at udbrede kendskabet og kærligheden til området. 


VI BOR i den gamle stationsbygning i Ry, hvor gæster altid er velkomne til en snak om ideer og projekter.

Følg med på bloggen

Kig forbi VisitMarianne.dk, som er en personlig blog, hvor der løbende kommer spændende indslag om natur, kultur og smag, og lyt til de spændende klip omhandlende kulturoplevelser i radioen

Greenways.dk          Klostervej 3, 8680 Ry          info@greenways.dk