Om os

Grønne/bæredygtige natur-, kultur- og smagsoplevelser

Vi udvikler grønne oplevelser 


GREENWAYS.dk skaber bæredygtige og økologiske oplevelser, events og aktiviteter i Søhøjlandet - Danmarks grønne kerne.


Området er en skattekiste af ren natur, fascinerende kulturhistorie og gode fødevarer. Det er vores afsæt og grundlaget for vores virksomhed.


I  DYB RESPEKT for de grønne værdier er FNs 17 verdensmål for bæredygtig udvikling vores ledestjerner. Vores partnere og kunder er ligesom vi optaget af at leve på jorden på en måde, der ikke går ud over vores børn og børnebørn. 


ET FAGLIGT STÆRKT TREKLØVER står bag Greenways.dk: Marianne Purup, journalist og tidligere turistchef i VisitSkanderborg. Mia Bay, cand. ling. merc. med speciale i kommunikation, og tidligere projektleder/souchef i VisitSkanderborg. Villy Juul Larsen, cand. oecon med speciale i økologi - herunder økoturisme - afsætning og strategi.

VI TILBYDER OS SOM KONSULENTER OG PARTNERE i udvikling af  bæredygtige oplevelser, aktiviteter, projekter og events. 

Vi løser små og store opgaver. De mindre kan f.eks. være hjælp til Facebook, Instagram og hjemmeside. Lidt større udfordringer som grøn/økologisk omlægning og certificering hjælper vi også gerne med. At tilrettelægge outdoor-faciliteter og aktiviteter som vandreture, cykelture, kano-, solbåds- og kajaksejlads kræver muskler, men vi har dem. I sværvægtklassen påtager vi os gerne udvikling, koordinering, tilrettelæggelse og afvikling af messer, konferencer, events og tværfaglige projekter.


FORENINGEN SØHØJLANDET (afløseren for den tidligere Turistforeningen Søhøjlandet) er Greenways.dk's ejer, og som sekretariat understøtter vi medlemmerne og andre aktører i oplevelseserhvervene i at udbrede kendskabet og kærligheden til området. 


VI BOR på Himmelbjerggården i Ry, hvor gæster altid er velkomne til en snak om ideer og projekter.

Kan vi hjælpe dig..?

Er du interesseret i at vide mere om, hvilke produkter og ydelser vi tilbyder, så se vores samlede oversigt her

Vi er i fuld gang

Greenways.dk er i fuld gang med at løse bl.a. disse opgaver:

  • Himmelhop
  • Hotel Democracy
  • Bestig Bjerge
  • DANVA-konference

Greenways.dk          Himmelbjergvej 11, 8680 Ry           info@greenways.dk